Home / Vijesti / 13. športska natjecanja hrvatskih branitelja Domovinskog rata Grada Zagreba na SRC Grana –  Klaka

13. športska natjecanja hrvatskih branitelja Domovinskog rata Grada Zagreba na SRC Grana –  Klaka

Spread the love

U subotu, 1. lipnja 2019. godine održala su se  13. športska natjecanja hrvatskih branitelja Domovinskog rata Grada Zagreba na SRC Grana –  Klaka.

Na svečanom otvorenu prisustvovali su predstavnici Ministarstava, Gradskog ureda za branitelja Grada Zagreba te gradonačelnik Grada Zagreba.

Čast nam je bila radi velikog odaziva braniteljskih udruga, braniteljskih obitelji, civilnog društva i lokalne zajednice.
Natjecatelji su se hrabro borili u 14. natjecateljskih disciplina,  stolnom tenisu, tenisu, boćanju, pikadu, streljaštvu,  kuglanju,  visećoj kugi,  šahu,  tenisu u kolicima,  nogometu, natjecanju u kuhanju graha, potezanju užeta,  bacanju kamena te alki u kojima su postigli sjajne rezultate.

Druženje nakon natjecanja se nastavilo do kasno popodnevnih sati u isprobavanju skuhanih delicija, natjecateljskih disciplina te igri s najmlađima i zajedničkom druženju.

Zahvaljujemo svim natjecateljima te građanima koji su se odazvali te došli podržati hrvatske branitelje, veselimo se druženju i sljedeće godine !

 

Comments

comments

Pogledajte još...

Pomoć ZU HVIDR-a GZ hrvatskim braniteljima tijekom COVID-a 19

Spread the loveZajednica udruga i članova HVIDR-a Grada Zagreba jedan je od partnera na projektu …