Home / Vijesti / HVIDR-a za svoj ZAGREB

HVIDR-a za svoj ZAGREB

Spread the love

ovim putem želimo iskazati zahvalu i pohvalu članovima i članicama HVIDR-e Zagreb a posebno temeljnim organizacijama HVIDR-e Novi Zagreb(NZI-NZZ)  i HVIDR-e Dubrava.

Članovi Zajednice su se ponovno iskazali u teškim vremenima i situacijama te im ovim putem želimo iskazati ponos na njihov rad i trud.

Članovi HVIDR-e Novi Zagreb su dugogodišnji članova Civilne zaštite te pomažu pri sanaciji grada Zagreba pogođenim potresom, te raspodijeli i podjeli zaštite opreme za borbu protiv koronavirusa na području Zagreba, dok se HVIDR-a Dubrava organizirala u Civilnu zaštitu za područje Gornje Dubrave, Nove bolnice i Markuševca te pogođenih mjesta područja tijekom potresa.

Pozdravljamo hrabrost i akciju naših HVIDR-i koje provode uz mjere opreza te pozdravljamo djelotvornost uz potporu u našim granicama.

Zahvaljujemo medicinskom osoblju, Nacionalnom stožeru, policiji, Civilnoj zaštiti i svim radnicima koji odlaze svakodnevno na posao kako bi Hrvatska i dalje funkcionirala.

Ponosni smo na Vas !

Ponašajte se odgovorno, imajte razumijevanja, ne izlaze nepotrebno iz svog doma te pomozite sebi i drugima prateći upute i mjere opreza Nacionalnog stožera i odluka Vlade RH u ovim kriznim situacijama. 

Predsjednik Zajednice udruga i članova

HVIDR-a grada Zagreba

Ante Tandara

HVIDR-a za svoj ZAGREB

Comments

comments

Pogledajte još...

Čestit i blagoslovljen Božić, Sretna i uspješna Nova 2021.godina

Spread the love Comments comments