Home / Obavijest za članove / OBAVIJEST ZA ČLANOVE:IZMJENA TERMINA PREDAVANJA !!! Stručna izobrazba za poslove zaštitara koje provodi Učilište AKD-Zaštite

OBAVIJEST ZA ČLANOVE:IZMJENA TERMINA PREDAVANJA !!! Stručna izobrazba za poslove zaštitara koje provodi Učilište AKD-Zaštite

Spread the love

IZMJENA TERMINA PREDAVANJA !!!

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo o izmjeni termina informativnog predavanja o programu stručne izobrazbe za poslove zaštitara koje provodi Učilište AKD-Zaštite. Radionica će se održati dana 09. veljače 2018. (petak) s početkom u 11,00 sati u prostorima Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27.

Gradski ured za branitelje poziva sve zainteresirane nezaposlene hrvatske branitelje, kao i članove njihovih obitelji na informativno predavanje o programu stručne izobrazbe za poslove zaštitara koje provodi Učilište AKD-Zaštite.

Na predavanju će predstavnici AKD- Zaštite d.o.o. i Učilišta AKD-zaštite d.o.o. upoznati prisutne o besplatnoj edukaciji za poslove zaštitara, uvjetima i programu izobrazbe te mogućnostima daljnjeg zapošljavanja na neodređeno vrijeme koje navedena tvrtka nudi.

Radi što kvalitetnije organizacije predavanja, molimo vas da popis zainteresiranih sudionika dostavite Gradskom uredu za branitelje na e-mail:branitelji@zagreb.hr ili putem faxa: 01/6100-360, a zaključno sa srijedom, 07. veljače 2018.

Comments

comments

Pogledajte još...

27. Hodočašću Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici

Spread the love27. Hodočašću Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke …