Home / Obavijest za članove / OBAVIJEST ZA ČLANOVE:Stručna izobrazba za poslove zaštitara koje provodi Učilište AKD-Zaštite

OBAVIJEST ZA ČLANOVE:Stručna izobrazba za poslove zaštitara koje provodi Učilište AKD-Zaštite

Spread the love

Gradski ured za branitelje poziva sve zainteresirane nezaposlene hrvatske branitelje, kao i članove njihovih obitelji na informativno predavanje o programu stručne izobrazbe za poslove zaštitara koje provodi Učilište AKD-Zaštite.

Na predavanju će predstavnici AKD- Zaštite d.o.o. i Učilišta AKD-zaštite d.o.o. upoznati prisutne o besplatnoj edukaciji za poslove zaštitara, uvjetima i programu izobrazbe te mogućnostima daljnjeg zapošljavanja na neodređeno vrijeme koje navedena tvrtka nudi.

Predavanje će se održati u četvrtak, 08. veljače 2018. u prostorima Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27  s početkom  u 11,00 sati. Molimo Vas da o navedenome izvijestite članove svoje Udruge.

Radi što kvalitetnije organizacije predavanja, molimo vas da popis zainteresiranih sudionika dostavite Gradskom uredu za branitelje na e-mail:branitelji@zagreb.hr ili putem faxa: 01/6100-360, a zaključno sa srijedom, 07. veljače 2018.

Comments

comments

Pogledajte još...

Pomoć ZU HVIDR-a GZ hrvatskim braniteljima tijekom COVID-a 19

Spread the loveZajednica udruga i članova HVIDR-a Grada Zagreba jedan je od partnera na projektu …