Home / Vijesti / ODLUKA PREDSJEDNIKA HVIDR-a RH I PREDSJEDNIKA GLAVNOG ODBORA HVIDR-a RH – u svezi novih uvjeta rada HVIDR-a RH

ODLUKA PREDSJEDNIKA HVIDR-a RH I PREDSJEDNIKA GLAVNOG ODBORA HVIDR-a RH – u svezi novih uvjeta rada HVIDR-a RH

Spread the love

Na temelju ovlasti iz čl. 34. u skladu sa čl. 35.st.2. Statuta HVIDR-a RH, a sukladno Odluci Ministarstva zdravstva o proglašenju epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 od 11. ožujka 2020., Predsjednik HVIDR-a RH i Predsjednik Glavnog odbora HVIDR-a RH

dana 16. ožujka 2020. donijeli su slijedeću

 O D L U K U:  

  1. Ovom Odlukom određuju se novi uvjeti rada radne zajednice Zajednice županijskih zajednica, udruga i članova HVIDR-a RH, sukladno gore navedenoj Odluci Ministarstva zdravstva i Uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Vlade RH, u svrhu sprječavanja širenja koronavirusa, te se nalaže prekid rada i poslovne komunikacije u poslovnim prostorijama HVIDR-a RH, na adresi Galovićeva 10 u Zagrebu na razdoblje od dva tjedna. 
  1. Određuje se obavljanje svih poslova vezanih za redovni rad HVIDR-a RH i potrebne poslovne komunikacije sa predsjednicima, članovima tijela i nadležnim institucijama putem mobilnih telefona: 099/2659-381 i 099/5319-760, putem službene email adrese:rh@gmail.com, te putem pošte. 
  1. Određuje se preporuka svim članicama u sustavu HVIDR-a RH na postupanje u redovnom radu i poslovanju udruga temeljem ove Odluke.

 Odluka stupa na snagu danom donošenja, a ostaje na snazi do opoziva, uz mogućnost produženja iste, po preporuci nadležnih institucija.

 Predsjednik HVIDR-a RH                     Predsjednik Glavnog odbora HVIDR-a RH

Josip Đakić                                                                     Josip Periša

Comments

comments

Pogledajte još...

Pomoć ZU HVIDR-a GZ hrvatskim braniteljima tijekom COVID-a 19

Spread the loveZajednica udruga i članova HVIDR-a Grada Zagreba jedan je od partnera na projektu …