Home / Obavijest za članove / Pomoć ZU HVIDR-a GZ hrvatskim braniteljima tijekom COVID-a 19

Pomoć ZU HVIDR-a GZ hrvatskim braniteljima tijekom COVID-a 19

Spread the love

Zajednica udruga i članova HVIDR-a Grada Zagreba jedan je od partnera na projektu „Socijalno se uključi i zaposli – SUZI“ u sklopu programa Europskog socijalnog fonda pod nazivom Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020“.

Kroz sudjelovanje u projektu zaposlili smo 10 žena koje skrbe o 50 krajnjih korisnika, većinom članova HVIDR-e, hrvatskim braniteljima i hrvatskim ratnim vojnim invalidima.

Za vrijeme trajanja epidemije COVID-19, a u skladu s Smjernicama dobivenim 15. ožujka 2020. od voditelja projekta, Odlukama Vlade, te uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Stožera civilne zaštite Grada Zagreba i epidemiološke struke, ZU HVIDR-a GZ je kao partner na projektu i dalje nastavila vršiti projektne aktivnosti kroz dostavu namirnica, higijenskih potrepština i lijekova za korisnike, obavljanje usluge plaćanja računa u Pošti i Fini za korisnike koji to nisu mogli sami, a sve uz pridržavanje uputa Stožera civilne zaštite RH (držanje socijalne distance, nošenje zaštitnih rukavica i maski). Zaposlenice na projektu također su pružale i telefonsku podršku našim korisnicima kojima je to bilo potrebno.

Comments

comments

Pogledajte još...

Sretan Uskrs!

Spread the love Comments comments