Home / Obavijest za članove / Veteranska kartica popusta:Popust na članarinu za članove Zajednice Udruga i članova HVIDR-a grada Zagreba

Veteranska kartica popusta:Popust na članarinu za članove Zajednice Udruga i članova HVIDR-a grada Zagreba

Spread the love

 VKP Card

kartica popusta za

branitelje i članove obitelji 

Kartica popusta za hrvatske branitelje i članove uže obitelji.

Veterans and Their Families Discount Card 

Što je Veteranska Kartica Popusta?

VETERANSKA KARTICA POPUSTA – VKP Card je program članskih pogodnosti – kartica popusta – usmjeren prema ciljanoj populaciji korisnika hrvatski branitelji i članovi uže obitelji. 

Identifikacijska Kartica isključivo služi za ostvarivanje dogovorenih popusta odnosno povoljniju kupovinu proizvoda i usluga.  Izdavatelj Kartice jedinstvenih članskih pogodnosti prodajne mreže (zajednička nabava), tvrtka nositelj i organizator Programa je braniteljska zadruga Filergos.

 Članske pogodnosti VETERANSKA KARTICA POPUSTA

Popust za hrvatske branitelje korisnike Kartice ostvarujete kod partnera sa kojima smo zaključili ugovor o suradnji, koji članovima/korisnicima Kartice omogućuju ekskluzivne i konkretne popuste na redovne cijene pri kupnji proizvoda/usluga prilikom svake kupnje proizvoda/usluge bez dodatnih uvjeta sakupljanja bodova ili drugih načina promocije kupi 2 dobiješ 3 i slično..

Svakodnevne uštede sa našom karticom kod kupovine proizvoda i usluga kod velikog broja partnera koji nude eksluzivne popuste samo za članove/korisnike Veteranske kartice popusta. 

Cilj projekta

Cilj projekta je kreiranje prodajnog kanala koji će korisnicima Kartice (hrvatski branitelji i članovi uže obitelji) omogućiti povoljniju kupovinu proizvoda ili usluga odobravanjem određenog popusta sa jedne strane i kreiranje mreže kompanija sa druge strane koje će kroz ovaj prodajni kanal ponuditi svoje proizvode i usluge.

U suradnji sa našim partnerima, zadruga je trajno usmjerena u povećanje broja partnera i nastojimo da članovima/korisnicima osiguramo konkretne popuste i druge benefite u razlićitim tvrtkama kao što su trgovine, auto dijelovi i servisi, osiguranja, sportska oprema i rekreacija, zdravstvene ustanove, turizam i ugostitejstvo, građevina, dom i vrt, ordinacije, restorani itd. 

Tko može postati član/korisnik Kartice i ostvariti popust?

Članovi/korisnici Veteranske kartice popusta mogu postati svi hrvatski branitelji/veterani Domovinskog rata upisani u registar branitelja, članovi uže obitelji branitelja bračni/životni partneri i djeca sukladno Pravilima programa objavljenim na internet stranici www.veteranski-popusti.eu

Za članstvo u programu pogodnosti potrebno je popuniti Pristupnicu za članstvo i uplatiti članarinu. Prije Podnošenja Pristupnice osnovni član mora imati status hrvatskog branitelja. Korisnik Kartice nije član bilo koje udruge ili druge asocijacije. Popunjenu pristupnicu i kopiju uplatnice članarine ostavite u nekom od označenih prodajnih mjesta ili pošaljite na email: info@veteranski-popusti.eu, te poštom na adresu navedenu na Pristupnici.

Kako ostvariti popust?

Ostvarivanje popusta i Korištenje kartice je vrlo jednostavno. Prilikom kupovine proizvoda/usluge kod Partnera potrebno je samo da pokažete svoju Veteransku Karticu Popusta prije zaključenja računa i ostvarujete dogovoreni popust ili/i pogodnost prilikom plaćanja.

Kartica nije sredstvo plaćanja niti je prenosiva na druge osobe. 

Tko odobrava Popust?

Partner (tvrtka/obrt – trgovačko društvo) odobrava određeni ( %) popust ili/i pogodnost na proizvode i usluge ili drugi oblik benefita za kupce članove našeg programa odnosno korisnike Kartice.

Partner se Sporazumom sa zadrugom Filergos obvezuje pružiti uslugu sa dogovorenim popustom ili drugim benefitom za korisnike Kartice.

Popust na proizvode/usluge, naši partneri odobravaju​ korisnicima kartice popusta fizičkim osobama, izdane na ime člana od strane zadruge.

Popis Partnera mijenja se na dnevnoj bazi odnosno zadruga je trajno usmjerena na pronalazak novih partnera koji će odobriti određene pogodnosti za hrvatske branitelje /korisnike kartice.

Prije kupovine proizvoda i usluge predočite VKP osoblju partnera kako bi ostvarili dogovoreni popust.

Kartica se izdaje na ime i može je koristiti samo vlasnik kartice i nije prenosiva na druge osobe. Osoblje partnera može zatražiti da pokažete dokument sa slikom (putovnica, osobna iskaznica, vozačka dozvola itd…) radi potvrde kako bi utvrdio autentičnost kartice. U slučaju odbijanja partner može odbiti odobravanje popusta.

Popis prodajnih mjesta koji odobravaju popuste za korisnike VKP Kartice nalazi se na internet stranici www.veteranski-popusti.eu. na navedenoj stranici možete naći pored iznosa popusta ili pogodnosti i detaljan opis i linkove na stranice partnera.

Tko dobiva popust?

Popuste dobivaju članovi/korisnici Kartice. Veteransku karticu popusta mogu koristiti i ostvariti popust isključivo fizičke osobe koje su pristupile programu pogodnosti i na čije ime glasi Kartica. Pogledaj opće uvjete članstva na http://www.veteranski-popusti.eu/opci-uvjeti-clanstva

Informiranje članova/korisnika Kartice

Zadruga izdavatelj kartice informira korisnike Kartice preko svoje internet stranice www.veteranski-popusti.eu facebook stranice,  putem emaila odnosno digitalnog letka (newsletter ) o pogodnostima koje mogu ostvariti kod pojedinog partnera.

Sama kartica je jedinstvenog grafičkog dizajna i sadrži podatke o korisniku ime i prezime, broj kartice, odnosno potrebne podatke za identifikaciju korisnika u obliku barkoda ili magnetskog zapisa čitljivih pomoću posebnih čitača.

Postupak Učlanjenja –  Postani član

Učlanjenje u program odnosno Korisnikom Kartice postaje se jednostavno u tri koraka:

  • 1 korak: Popunjavanjem Pristupnice za članstvo (možete je pronaći na web stranici ili kod          označenihpartnera, prodajnih predstavnika)
  • 2 korak: Uplata članarine
  • 3 korak: Slanje Pristupnice i kopije uplatnice

Potpisanu pristupnicu ostavite kod označenih partnera, prodajnih predstavnika ili pošaljite na info@veteranski-popusti.eu. Prijavu možete obaviti i preko obrasca na web stranici www.veteranski-popusti.eu

Članarina
Godišnja
članarina za osnovnog člana iznosi 70,00 kn.

Dvogodišnja članarina za osnovnog člana iznosi 100,00 kn.

Trogodišnja članarina za osnovnog člana iznosi 140,00 kn.

Petogodišnja članarina – za osnovnog člana iznosi 200,00 kn

Osobe s utvrđenim tjelesnim oštećenjem HRVI od najmanje 70% mogu ostvariti popust od 30% na iznos članarine. Popust se ostvaruje prigodom učlanjenja i plaćanja članarine, uz predočenje Rješenja nadležne Područne službe Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o utvrđivanju postotka tjelesnog oštećenja ili iskaznicu HVIDR-a.

Popust na članarinu za članove Zajednice Udruga i članova HVIDR-a grada Zagreba

Sukladno sporazumu članovima Zajednice Udruga i članova HVIDR-a grada Zagreba, odobrava se

30% popusta na članarinu u programu Veteranska Kartica Popusta

Popusti vrijede isključivo na redovne objavljene cijene zadruge na webstranicama društva www.veteranski-popusti.eu, te se isti ne mogu zbrajati s drugim eventualnim popustima i akcijama.

Da bi ostvarili navedeni popust članovi ZU HVIDR-a grada Zagreb trebaju ovjeriti Pristupnicu za VKP Card. Potvrdu da je netko član Udruge i njezinih članica, potvrđuje ZU HVIDR-a grada Zagreba ili pojedina Članica Zajednice Udruga i članova HVIDR-a grada Zagreba na poleđini Pristupnice u program Veteranska kartica popusta. 

Vaš Filergos Team 

Da li si uzeo svoju Veteransku karticu popusta?

Preuzmi pristupnicu na http://www.veteranski-popusti.eu/veterani/ 

Za sve dodatne informacije 

KONTAKT

Izdavatelj Kartice Izdavatelj Kartice – VKP (u plastificiranom i/ili digalnom obliku) je Braniteljska socijalno-radna zadruga FILERGOS za usluge, sa sjedištem u Zagrebu. tel: 099/6891 676

www.veteranski-popusti.eu

info@veteranski-popusti.eu

www.facebook.com/veteranskipopusti/

https://plus.google.com/100318355099922685796

Comments

comments

Pogledajte još...

Legendarni “Tigrovi” obilježili 27. obljetnicu osnutka

Spread the loveU nedjelju, 5. studenog 2017. godine, u Zagrebu je obilježena 27. obljetnica ustrojavanja …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.