Home / Obavijest za članove / S PONOSOM PREDSTAVLJAMO EKSKLUZIVNU ULAZNICU

S PONOSOM PREDSTAVLJAMO EKSKLUZIVNU ULAZNICU

Spread the love

Igrači Dinama istrčat će 8. travnja na maksimirski travnjak u povijesnoj utakmici četvrtfinala UEFA Europa lige protiv Villarreala.

U ovom povijesnom trenutku za sve dinamovce, naši igrači nažalost neće moći imati podršku navijača s tribina. U trenucima epidemije koronavirusa i posebnih propisanih mjera u gotovo svim djelatnostima na razini zemlje, ali i svijeta, a primarno s ciljem očuvanja zdravlja i sigurnosti svih osoba uključenih u održavanje nogometne utakmice, povijesni nogometni susret Dinamo – Villarreal bit će zatvoren za gledatelje.

Sigurni smo da će igrači Dinama u obje utakmice četvrtfinala imati veliku podršku navijača diljem Zagreba, Hrvatske i inozemstva te da će svi navijači, upravo zbog činjenice da ne mogu uživo bodriti svoj klub, još više biti uz Dinamo u tim trenucima.

Klub je iz tog razloga pripremio ekskluzivnu priču za navijače – ulaznicu za utakmicu Dinamo – Villarreal kao uspomenu na ovaj povijesni trenutak i utakmicu četvrtfinala UEFA Europa lige.

Ova ulaznica ne omogućava ulaz na stadion Maksimir, već je samo memorabilija za uspomenu na veliki uspjeh momčadi.

Na ovaj način svaki će navijač imati priliku sačuvati uspomenu na trenutak kojem ćemo se svi uvijek rado vraćati, a kupovinom ulaznice svaki navijač postaje dio povijesnog uspjeha s Dinamom.

Posebno dizajniranu ulaznicu u atraktivnom pakiranju moguće je po cijeni od 50 kuna kupiti na sljedećim lokacijama:

1) Fan shop stadion Maksimir

Ponedjeljak – petak, od 9 do 20 sati

Subota, od 9 do 15 sati

2) Fan shop Jurišićeva 2a

Ponedjeljak – petak, od 9 do 20 sati

Subota, od 9 do 15 sati

3) Ticket point, stadion Maksimir

Ponedjeljak – petak, od 10 do 15 sati

 

WEB SHOP

Kako bi uspomenu na utakmicu mogli imati i navijači izvan Zagreba, ovu posebnu ulaznicu moguće je kupiti i u web shopu Dinama na https://shop.gnkdinamo.hr/proizvod/ulaznica-dinamo-villarreal-memorabilija/.

 

KUPOVINOM ULAZNICE SUDJELUJETE U LIJEPOJ PRIČI

Pozivamo navijače da kupovinom ulaznice postanu dio povijesti. Ujedno zahvaljujemo svima koji će na ovaj način sudjelovati i u jednoj lijepoj akciji.

Naime, iznos prikupljen prodajom ovih ulaznica namijenjen je Zakladi Nema predaje, službenoj zakladi GNK Dinamo koja se bavi humanitarnim aktivnostima, donacijama i društveno odgovornim projektima.

Novčana sredstva bit će donirana kroz rad zaklade u jednoj konkretnoj akciji, a nastavak priče moći ćete pratiti na https://zakladanemapredaje.hr/

izvor: NK DINAMO

Comments

comments

Pogledajte još...

Memorijalni turnir u stolnom tenisu

Spread the love Comments comments